Weekmail Waalre

Al het nieuws uit Waalre

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Waalre direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Waalre staat bekend om haar groene karakter en historische dorpskern. Met haar prachtige natuurgebieden en uitgestrekte bossen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast is de historische dorpskern een trekpleister voor toeristen, met haar charmante straatjes en monumentale panden. In Waalre vind je ook diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een golfbaan en een zwembad. Kortom, Waalre biedt een perfecte combinatie van natuur, cultuur en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Waalre te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Valkenswaard, Veldhoven en Eersel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws