Weekmail Meerssen

Al het nieuws uit Meerssen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bunde, Geulle, Meerssen, Moorveld en Ulestraten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Meerssen staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar sfeervolle dorpskern en imposante basiliek is het een trekpleister voor toeristen. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met haar glooiende heuvels en uitgestrekte groene landschap. Ook is Meerssen trots op haar levendige verenigingsleven, waarin sport, cultuur en gezelligheid samenkomen. Kortom, Meerssen is een unieke plek waar je kunt genieten van historie, natuur en een bruisende gemeenschap.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Meerssen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maastricht, Valkenburg aan de Geul en Beek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws