Weekmail Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Al het nieuws uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Nuenen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nuenen, Gerwen en Nederwetten staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met het Van Gogh Museum en de karakteristieke Van Gogh fietsroute is de gemeente een trekpleister voor kunstliefhebbers. Daarnaast biedt de regio prachtige natuurgebieden, zoals het Dommeldal en de Collse Zeggen, waar je kunt genieten van wandel- en fietsroutes. De gemeente heeft ook een bruisend verenigingsleven met diverse sportclubs en culturele activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nuenen, Gerwen en Nederwetten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eindhoven, Son en Breugel en Geldrop-Mierlo, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws