Weekmail Geldrop-Mierlo

Al het nieuws uit Geldrop-Mierlo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Geldrop en Mierlo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Geldrop-Mierlo staat bekend om haar groene karakter en historische erfgoed. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige bossen en parken om te wandelen en te fietsen. Daarnaast herbergt Geldrop-Mierlo diverse historische gebouwen, zoals Kasteel Geldrop en de oude dorpskern van Mierlo. Ook is er een levendig verenigingsleven, met tal van sport- en culturele activiteiten voor jong en oud. Kortom, Geldrop-Mierlo is een aantrekkelijke gemeente waar natuur, geschiedenis en gemeenschapszin samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Geldrop-Mierlo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heeze-Leende, Eindhoven en Nuenen, Gerwen en Nederwetten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws