Weekmail Enschede

Al het nieuws uit Enschede

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Enschede direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Enschede staat bekend om haar bruisende karakter en rijke historie. Met haar levendige centrum biedt de stad een diversiteit aan winkels, restaurants en culturele activiteiten. Daarnaast is Enschede omringd door prachtige natuur, zoals het glooiende landschap van de Twentse bossen en het uitgestrekte heidegebied. De stad heeft tevens een sterke focus op innovatie en technologie, met de Universiteit Twente als belangrijke speler. Kortom, Enschede is een stad waar je kunt genieten van zowel stedelijke dynamiek als rustige natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Enschede te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldenzaal, Hengelo en Dinkelland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws