Weekmail Harderwijk

Al het nieuws uit Harderwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Harderwijk en Hierden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Rechtszaak over bestemmingsplan Waterfront-Zuid in Harderwijk bij Raad van State. ● Gemeenten, waaronder Harderwijk, worden geraakt door bezuinigingen van het Rijk. ● Bezuinigingen in gemeente Harderwijk vanwege naderend rampjaar 2026. ● Lezersfoto van Steenuilkuiken tussen Hierden en Harderwijk genietend van zon. ● Toeristenbelasting in Harderwijk stijgt met 25 procent, sporthuldigingen. ● Provincie Utrecht roept op natuurgebied te mijden na mogelijke wolfaanval op kind. ● Huurprijzen stijgen en aanbod droogt op door verschuiving naar koopmarkt.
 
En verder… Ondernemer koopt Jaguar I-PACE met actieradius van 480 kilometer. ● Plan parkeergarage in Kop van Stadswerven in Waterfront krijgt groen licht. ● Stijging van bijna vijftig procent in diefstal van vrachtwagens afgelopen half jaar. ● Hoog ziekteverzuim bij GGD Noord- en Oost Gelderland, hoger dan landelijk gemiddelde. ● Vragen over veilig samenleven met wolven in Nederland. ● Columnist Peter Sitsen kijkt uit naar zomervakantie in Frankrijk. ● Inzamelingsactie voor voedselbank in week 30 van 2024 in Harderwijk.
 
Harderwijk staat bekend om haar rijke historie en prachtige ligging aan het water. De stad biedt een unieke mix van oude charme en moderne voorzieningen. Met haar levendige binnenstad, gezellige terrassen en diverse winkels is er altijd iets te beleven. Daarnaast is Harderwijk een ideale plek voor watersportliefhebbers, met het Veluwemeer als populaire bestemming. De stad heeft ook een breed scala aan culturele activiteiten, zoals het Dolfinarium en het Marius van Dokkum Museum. Kortom, Harderwijk is een veelzijdige gemeente waar je kunt genieten van zowel historie als hedendaagse faciliteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Harderwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Ermelo, Zeewolde en Putten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws