Weekmail Zeewolde

Al het nieuws uit Zeewolde

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Zeewolde direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zeewolde staat bekend om haar unieke ligging aan het water en in het groen. Met maar liefst 32 kilometer aan kustlijn biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Daarnaast is Zeewolde een jonge en dynamische gemeente, waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Met diverse windmolenparken en een actief beleid op het gebied van groene energie, draagt Zeewolde bij aan een duurzame toekomst. Ook is er volop ruimte voor recreatie en ontspanning, met uitgestrekte bossen en een bruisend centrum met diverse winkels en horecagelegenheden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zeewolde te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Harderwijk, Ermelo en Putten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws