Weekmail Gemert-Bakel

Al het nieuws uit Gemert-Bakel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bakel, De Mortel, De Rips, Elsendorp, Gemert, Handel en Milheeze direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gemert-Bakel staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met meer dan 30 rijksmonumenten en een imposant kasteel is de gemeente een ware trekpleister voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Daarnaast biedt Gemert-Bakel volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen, mooie wandelroutes en diverse recreatiegebieden. Of je nu wilt genieten van historische gebouwen of wilt ontspannen in de natuur, Gemert-Bakel heeft voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gemert-Bakel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Laarbeek, Boekel en Helmond, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws