Weekmail Laarbeek

Al het nieuws uit Laarbeek

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Laarbeek staat bekend om haar landelijke karakter en groene omgeving. Met vier dorpen biedt de gemeente een rustige woonomgeving met goede voorzieningen. In Laarbeek vind je diverse natuurgebieden, zoals de bossen van het Lieshoutse Veld en de mooie wandelroutes langs de Aa. Daarnaast staat Laarbeek bekend om haar rijke historie, met onder andere het indrukwekkende kasteel Croy. Inwoners kunnen genieten van een actief verenigingsleven en diverse culturele evenementen. Laarbeek is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Laarbeek te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Helmond, Gemert-Bakel en Nuenen, Gerwen en Nederwetten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws