Weekmail Goeree-Overflakkee

Al het nieuws uit Goeree-Overflakkee

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet en Stellendam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Met ruim 50 kilometer kustlijn is er volop gelegenheid om te genieten van zon, zee en strand. Daarnaast biedt de gemeente een diversiteit aan landschappen, zoals polders, duinen en bossen. Ook is Goeree-Overflakkee rijk aan historie, met pittoreske dorpjes en monumentale gebouwen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Goeree-Overflakkee is een unieke plek waar natuur, cultuur en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Goeree-Overflakkee te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tholen, Nissewaard en Hoeksche Waard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws