Gemeente Tholen

Al het nieuws uit Tholen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse en Tholen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Tholen staat bekend om haar pittoreske landschap en historische charme. Met haar vele dijken en polders biedt de gemeente een unieke omgeving voor wandelaars en fietsers. Daarnaast is Tholen rijk aan cultuur en erfgoed, met historische gebouwen en monumenten die de geschiedenis van de regio weerspiegelen. De gemeente biedt ook diverse recreatiemogelijkheden, zoals watersportactiviteiten en gezellige evenementen. Kortom, Tholen is een plek waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van het Zeeuwse platteland, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de levendige gemeenschap en activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Tholen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Steenbergen, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws