Weekmail Tilburg

Al het nieuws uit Tilburg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Berkel-Enschot, Biezenmortel, Tilburg en Udenhout direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Tilburg staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en bruisende culturele scene. De stad biedt een diversiteit aan evenementen, zoals het jaarlijkse Tilburgse kermis, waar jong en oud kunnen genieten van attracties en gezelligheid. Daarnaast is Tilburg trots op haar universiteit en hogescholen, die zorgen voor een levendige studentenpopulatie. Met haar groene parken en natuurgebieden is Tilburg ook een ideale plek voor ontspanning en recreatie. Kortom, Tilburg is een stad waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan, en waar voor iedereen wel iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Tilburg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oisterwijk, Goirle en Loon op Zand, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws