Weekmail Oisterwijk

Al het nieuws uit Oisterwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oisterwijk staat bekend om haar prachtige natuur en groene omgeving. Met uitgestrekte bossen, vennen en heidegebieden is het een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met karakteristieke panden en een gezellig centrum. Oisterwijk biedt ook volop recreatiemogelijkheden, zoals een groot zwembad en diverse sportverenigingen. Met haar diverse horeca en winkelaanbod is er voor ieder wat wils. Kortom, Oisterwijk is een unieke gemeente waar natuur, historie en recreatie samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oisterwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws