Weekmail Gooise Meren

Al het nieuws uit Gooise Meren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. OvJ eist vijf jaar celstraf tegen Naarder (56) na vondst exorbitante hoeveelheid harddrugs. ● Elektrisch golfkarretje in Hilversumse Meent om ouderen op te halen met MeentMobiel. ● JJD 20 jaar jubileumshow met emotionele momenten voor dansschool Jelly Jam Dance. ● Agenda Commissie Ruimtelijke Kwaliteit voor historische archieven van Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen. ● Geld regeert steeds vaker en bepaalt wat wel en niet mag in landen met rijke mensen aan de top. ● Pokon en Chrysal uit Naarden bekend van bloemen en kamerplanten producten. ● Recordvondst ketamine in Muiderberg leidt tot strafeis van vijf jaar cel.
 
En verder… Kinderwerker Nicole Wendt neemt afscheid met boodschap ‘Blijf lief tegen elkaar’. ● Minder warmtepompen verkocht na schrappen verplichting, fabrikanten hebben minder goede zaken gedaan. ● Rij drugsvrij-campagne noodzakelijk, jongeren vinden rijden onder invloed van drugs niet oké. ● Archief programmamaker Menno Buch opgenomen in collectie Beeld & Geluid door weduwe Nicole Buch. ● Vechtrace op de Vecht van kroegie naar kroegie, een sprint-sloeprace tussen Weesp en Muiden. ● Filmhuis Bussum eert iconische Coen Brothers met retrospectief aan regisseurs Joel en Ethan Coen. ● Zomer vieren bij Rijksmuseum Muiderslot met afwisselend programma voor jong en oud.
 
Gooise Meren staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met haar ligging aan het water biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Gooise Meren rijk aan groene parken en natuurgebieden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De gemeente heeft ook een rijke geschiedenis, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, Gooise Meren is een unieke plek waar natuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gooise Meren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Diemen, Stichtse Vecht en Ouder-Amstel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws