Weekmail Gulpen-Wittem

Al het nieuws uit Gulpen-Wittem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beutenaken, Elkenrade, Epen, Eys, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Mechelen, Reijmerstok, Slenaken, Wijlre en Wittem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gulpen-Wittem staat bekend om haar prachtige natuur en pittoreske dorpjes. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met uitgestrekte heuvels en groene valleien. Daarnaast is Gulpen-Wittem rijk aan historie, met monumentale gebouwen en kastelen die het verleden tot leven brengen. De lokale gastronomie is ook een trekpleister, met gezellige terrassen en restaurants waar je kunt genieten van streekgerechten en lokale bieren. Kortom, Gulpen-Wittem is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers die willen genieten van al het moois dat deze gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gulpen-Wittem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voerendaal, Valkenburg aan de Geul en Heerlen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws