Weekmail Voerendaal

Al het nieuws uit Voerendaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Klimmen, Ransdaal en Voerendaal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Voerendaal staat bekend om haar prachtige natuur en historische erfgoed. De gemeente biedt een divers landschap met heuvels, bossen en pittoreske dorpjes. In Voerendaal vind je ook verschillende kastelen en kerken die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen. Daarnaast is er volop gelegenheid voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Voerendaal is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die graag de rust en schoonheid van het Limburgse landschap willen ervaren.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Voerendaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem en Heerlen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws