Weekmail Hardenberg

Al het nieuws uit Hardenberg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Hardenberg, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Mariënberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen en Venebrugge direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hardenberg staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. Met de Vecht als belangrijke levensader biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersport en recreatie. Daarnaast is Hardenberg rijk aan historie, met karakteristieke gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. De gemeente heeft een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met regelmatig evenementen en festivals. Kortom, Hardenberg is een veelzijdige gemeente waar natuur, geschiedenis en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hardenberg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws