Weekmail Velsen

Al het nieuws uit Velsen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Driehuis NH, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Velserbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Velsen staat bekend om haar veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid. Met haar ligging aan de kust biedt de gemeente prachtige stranden en duinen waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Daarnaast is Velsen rijk aan historie, met onder andere het imposante Muiderslot en de oude vestingstad Naarden. Ook is er volop ruimte voor recreatie, met diverse sportfaciliteiten en groene parken. Kortom, Velsen is een unieke gemeente waar natuur, cultuur en ontspanning samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Velsen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heemskerk, Uitgeest en Bloemendaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws