Weekmail Heiloo

Al het nieuws uit Heiloo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heiloo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heiloo staat bekend om haar groene omgeving en historische karakter. Met diverse natuurgebieden en het prachtige landgoed Nijenburg is er volop ruimte voor ontspanning en recreatie. Daarnaast biedt Heiloo een rijk cultureel aanbod, met onder andere het historische Witte Kerkje en het gezellige winkelcentrum ’t Loo. Met goede voorzieningen en een actief verenigingsleven is Heiloo een fijne plek om te wonen en te genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heiloo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Castricum, Alkmaar en Uitgeest, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws