Weekmail Hellendoorn

Al het nieuws uit Hellendoorn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Daarle, Daarlerveen, Haarle, Hellendoorn en Nijverdal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hellendoorn staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. Met de Sallandse Heuvelrug als haar kroonjuweel, biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Hellendoorn ook de thuisbasis van Avonturenpark Hellendoorn, een attractiepark dat jong en oud vermaakt met spannende attracties en shows. Met haar rijke historie en gezellige dorpskernen is Hellendoorn een plek waar je kunt genieten van rust, ontspanning en avontuur, midden in de natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hellendoorn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wierden, Rijssen-Holten en Twenterand, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws