Weekmail Rijssen-Holten

Al het nieuws uit Rijssen-Holten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Holten en Rijssen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Raadsleden stemmen in met motie over aangepaste afspraken windenergie. ● Bezoekers maken kennis met werk van Greun Hoolt’n tijdens open dag. ● René de Koff wint Maestro evenement ondanks regenachtig weer. ● Springkussen-festijn in Rijssen biedt gratis springplezier voor kinderen. ● Maik Duin ervaart uitdagende omstandigheden tijdens IDC-tweedaagse in Assen. ● Kand. W. Kos neemt beroep aan bij hhg Rijssen. ● Middellange afstandloper Loes Kempe ontvangt steun van Reggeborgh Foundation.
 
En verder… Basisschool De Regenboog houdt eindejaarsfeest met diverse acts. ● Essentiële tips voor vliegen met een kinderwagen op luchthavens. ● Holtenaar Marco Wagelaar deelt verbazing over programmeerafspraken tijdens raadsvergadering. ● Waarschuwing tegen babbeltruc oplichters die proberen binnen te dringen. ● Inbrekers worden op heterdaad betrapt in Rijssen tijdens inbraakpoging. ● Twentse Rolstoelvierdaagse start volgende week in Goor voor hand-aangedreven rolstoelen. ● Vrachtwagen met hulpgoederen vertrekt naar Oekraïne vanuit ROEC Rijssen.
 
Rijssen-Holten staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een rijk cultureel erfgoed, met historische gebouwen en monumenten die de geschiedenis van de streek vertellen. Ook is Rijssen-Holten trots op haar bruisende centrum, waar je kunt genieten van gezellige winkels, restaurants en terrassen. Kortom, een unieke combinatie van natuur, cultuur en levendigheid die Rijssen-Holten tot een bijzondere plek maakt om te wonen en te bezoeken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rijssen-Holten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wierden, Hellendoorn en Laren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws