Gemeente Rijssen-Holten

Al het nieuws uit Rijssen-Holten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Holten en Rijssen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rijssen-Holten staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een rijk cultureel erfgoed, met historische gebouwen en monumenten die de geschiedenis van de streek vertellen. Ook is Rijssen-Holten trots op haar bruisende centrum, waar je kunt genieten van gezellige winkels, restaurants en terrassen. Kortom, een unieke combinatie van natuur, cultuur en levendigheid die Rijssen-Holten tot een bijzondere plek maakt om te wonen en te bezoeken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rijssen-Holten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wierden, Hellendoorn en Laren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws