Gemeente Wierden

Al het nieuws uit Wierden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Enter, Hoge Hexel, Notter, Wierden en Zuna direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wierden staat bekend om haar landelijke ligging en groene omgeving. Met haar karakteristieke boerderijen en uitgestrekte weilanden ademt de gemeente rust en ruimte. Daarnaast biedt Wierden een breed scala aan recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur. Ook is er volop gelegenheid om te genieten van cultuur en historie, met onder andere diverse monumentale gebouwen en een levendig verenigingsleven. Kortom, Wierden is een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers die willen genieten van al het moois dat deze gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wierden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hellendoorn, Rijssen-Holten en Almelo, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws