Weekmail Heusden

Al het nieuws uit Heusden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Heusden staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met meer dan 1000 monumenten is de gemeente een ware schatkamer voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Daarnaast biedt Heusden volop mogelijkheden om te genieten van de natuur, met haar uitgestrekte polders, rivieren en bossen. Of je nu houdt van wandelen, fietsen of varen, in Heusden is er voor ieder wat wils. Ontdek de charme van dit historische stadje en laat je verrassen door de diversiteit van haar natuurlijke omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Heusden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waalwijk, Loon op Zand en Maasdriel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws