Gemeente Waalwijk

Al het nieuws uit Waalwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Waalwijk staat bekend om haar rijke historie en bruisende centrum. Met haar karakteristieke panden en gezellige winkelstraten is het een aantrekkelijke plek om te wonen en te winkelen. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met de prachtige Loonse en Drunense Duinen in de buurt en diverse sportverenigingen is er voor ieder wat wils. Ook staat Waalwijk bekend om haar sterke industriële sector, die zorgt voor werkgelegenheid en economische groei. Kortom, Waalwijk is een veelzijdige gemeente waar je kunt genieten van historie, gezelligheid en natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Waalwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Loon op Zand, Heusden en Dongen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws