Gemeente Hillegom

Al het nieuws uit Hillegom

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hillegom direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hillegom staat bekend om haar kleurrijke bloemenvelden en de jaarlijkse Bloemencorso. De gemeente biedt een mix van historische charme en moderne voorzieningen, met diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast is Hillegom omringd door prachtige natuur, zoals de duinen en het strand. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Hillegom is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft diverse sportfaciliteiten en scholen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hillegom te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noordwijk, Lisse en Heemstede, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws