Weekmail Lisse

Al het nieuws uit Lisse

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Lisse direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Lisse staat bekend om haar kleurrijke bloemenvelden en de wereldberoemde Keukenhof. Jaarlijks trekt dit bloemenpark vele bezoekers van over de hele wereld. Daarnaast heeft Lisse een historisch centrum met gezellige winkels en restaurants. De gemeente biedt ook volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen in het nabijgelegen duingebied. Lisse is een levendige gemeente waarin traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lisse te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noordwijk, Hillegom en Kaag en Braassem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws