Gemeente Noordwijk

Al het nieuws uit Noordwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Noordwijk staat bekend om haar prachtige ligging aan de kust, met kilometers aan zandstranden en duinen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, met diverse strandpaviljoens en watersportactiviteiten. Daarnaast heeft Noordwijk een rijke historie, met historische gebouwen en een gezellig centrum waar je kunt winkelen en genieten van diverse horecagelegenheden. De gemeente is ook bekend om haar bloembollenvelden, die in het voorjaar een kleurrijk spektakel vormen. Noordwijk is een aantrekkelijke bestemming voor zowel inwoners als toeristen die willen genieten van de natuur, cultuur en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Noordwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hillegom, Lisse en Heemstede, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws