Gemeente Nieuwegein

Al het nieuws uit Nieuwegein

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Nieuwegein direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nieuwegein staat bekend om haar moderne architectuur en groene omgeving. De stad biedt een diversiteit aan woonwijken, van gezellige dorpskernen tot moderne hoogbouw. Met het prachtige stadspark en de vele recreatiemogelijkheden is Nieuwegein een ideale plek voor natuurliefhebbers. Daarnaast beschikt de gemeente over uitstekende voorzieningen, zoals winkelcentra, sportfaciliteiten en scholen. Nieuwegein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een gunstige ligging ten opzichte van omliggende steden.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nieuwegein te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals IJsselstein, Houten en Vijfheerenlanden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws