Weekmail Hulst

Al het nieuws uit Hulst

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Hulst, Kapellebrug, Kloosterzande, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw Namen, Ossenisse, Sint Jansteen, Terhole, Vogelwaarde en Walsoorden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Lorena Wiebes wint ultrakorte proloog Baloise Ladies Tour in Hulst, Fien Van Eynde tweede. ● Ruth Fränkel keert terug naar onderduikadres in Fluitershoek, herinnert Canadese bevrijders. ● Topfavoriet Lorena Wiebes wint overtuigend proloog Baloise Ladies Tour in Hulst. ● Imke Verstraeten pakt Europese titel met Jong Oranje, verslaat gastland Spanje. ● Imke Verstraeten overtuigend naar halve finale op EK in Terrassa. ● Brandweer verwijdert grote tak uit boom in Vogelwaarde om gevaar te voorkomen. ● Visagiste Judith Langenhorst uit Hulst geniet van mensen op hun mooist maken.
 
En verder… 85-jarige Ruth keert terug naar onderduikadres in Kloosterzande uit de oorlog. ● Brandweer blust slootkantbrand in Ossenisse om verdere schade te voorkomen. ● Baloise Ladies Tour toont Zeeuws-Vlaanderen als opkomende wielerregio. ● SP steunt eis Hulst voor herinvoering bushaltes Clinge en Nieuw-Namen. ● Imke Verstraeten bezorgt Oranje finale op EK met twee treffers. ● Grafzerken worden binnenkort verwijderd op begraafplaatsen in Hulst en Graauw. ● Zeeuws-Vlaanderen klaar voor Vestingcross en Scheldeprijs, groeiende wielerkalender.
 
Hulst staat bekend om haar rijke historie en prachtige vestingwerken. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar gezellige winkelstraten en historische panden. Daarnaast biedt Hulst volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met haar uitgestrekte polders en mooie wandel- en fietsroutes. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse evenementen en festivals gedurende het jaar. Kortom, Hulst is een unieke gemeente waar je kunt genieten van zowel historie als natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hulst te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Borsele, Reimerswaal en Woensdrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws