Weekmail Kaag en Braassem

Al het nieuws uit Kaag en Braassem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hoogmade, Kaag, Kaag en Braassem, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Kaag en Braassem staat bekend om haar prachtige waterrijke landschap, met maar liefst 34 meren en plassen. Deze gemeente biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers, zoals zeilen, kanoën en vissen. Daarnaast is Kaag en Braassem rijk aan historie, met diverse monumentale panden en molens. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden, zoals fiets- en wandelroutes door het groene landschap. Kortom, een unieke gemeente waar natuur, water en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Kaag en Braassem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Lisse, Leiderdorp en Leiden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws