Weekmail Leiderdorp

Al het nieuws uit Leiderdorp

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Leiderdorp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Leiderdorp staat bekend om haar centrale ligging tussen grote steden, zoals Den Haag en Leiden. De gemeente biedt een goede mix van rust en bedrijvigheid, met diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast is Leiderdorp rijk aan groen, met mooie parken en recreatiegebieden waar je kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er volop sport- en cultuurvoorzieningen, zoals een zwembad en theater. Kortom, Leiderdorp is een aantrekkelijke woonplaats met een divers aanbod voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Leiderdorp te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Leiden, Zoeterwoude en Oegstgeest, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws