Weekmail Leiden

Al het nieuws uit Leiden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Leiden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Leiden staat bekend om haar rijke geschiedenis en levendige studentenleven. De stad herbergt de oudste universiteit van Nederland en heeft een indrukwekkend aantal historische gebouwen, zoals de Pieterskerk en het stadhuis. Daarnaast biedt Leiden een breed scala aan culturele activiteiten, zoals musea, theaters en festivals. De stad is ook geliefd om haar prachtige grachten en gezellige terrassen, waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Kortom, Leiden is een bruisende stad waar historie en moderniteit samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Leiden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws