Weekmail Kampen

Al het nieuws uit Kampen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Heerenbroek, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Reeve, Wilsum en Zalk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Kampen staat bekend om haar rijke historie en prachtige ligging aan de IJssel. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar historische binnenstad en vele monumenten. Daarnaast biedt Kampen volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar mooie stadsparken en de nabijheid van het water. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse musea en een levendig theaterleven. Kortom, Kampen is een stad waar je kunt genieten van haar historie, natuur en culturele activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Kampen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldebroek, Zwartewaterland en Hattem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws