Weekmail Kapelle

Al het nieuws uit Kapelle

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Kapelle, Kloetinge, Schore en Wemeldinge direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Kapelle staat bekend om haar landelijke ligging en historische karakter. Met haar pittoreske dorpjes en uitgestrekte polders is de gemeente een oase van rust en ruimte. Daarnaast biedt Kapelle volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar prachtige natuurgebieden en kilometerslange fiets- en wandelroutes. Ook staat Kapelle bekend om haar rijke geschiedenis, met onder andere de imposante Grote Kerk en het indrukwekkende Bevrijdingsmuseum. Kortom, Kapelle is een unieke gemeente waar je kunt genieten van de rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Kapelle te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws