Gemeente Katwijk

Al het nieuws uit Katwijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Katwijk staat bekend om haar prachtige ligging aan de Noordzee en haar rijke historie. Met haar uitgestrekte stranden en duinen is het een populaire bestemming voor strandliefhebbers en natuurliefhebbers. Daarnaast heeft Katwijk een levendig centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen. Ook is de gemeente trots op haar culturele erfgoed, zoals de oude visserswijk en de historische vuurtoren. Kortom, Katwijk biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en gezelligheid voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Katwijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oegstgeest, Leiden en Wassenaar, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws