Gemeente Wassenaar

Al het nieuws uit Wassenaar

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Wassenaar direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wassenaar staat bekend om haar groene omgeving en historische karakter. Met haar prachtige landgoederen en duinen biedt de gemeente volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt Wassenaar ook diverse historische gebouwen, zoals Kasteel Duivenvoorde en Huis De Paauw. Met een rijk verenigingsleven en diverse sportfaciliteiten is er voor jong en oud genoeg te doen. Wassenaar is een gemeente waar natuur en historie samenkomen, waardoor het een unieke plek is om te wonen en te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wassenaar te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voorschoten, Leiden en Leidschendam-Voorburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws