Weekmail Oegstgeest

Al het nieuws uit Oegstgeest

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Oegstgeest direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oegstgeest staat bekend om haar groene omgeving en historische karakter. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met diverse parken en natuurgebieden. Daarnaast is Oegstgeest rijk aan cultureel erfgoed, met onder andere kastelen en landgoederen. De gemeente heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Oegstgeest is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oegstgeest te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Leiden, Katwijk en Wassenaar, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws