Weekmail Kerkrade

Al het nieuws uit Kerkrade

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Eygelshoven en Kerkrade direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Kerkrade staat bekend om haar rijke historie en culturele erfgoed. De gemeente herbergt diverse historische gebouwen, zoals kastelen en kerken, die een inkijkje geven in het verleden. Daarnaast is Kerkrade ook de thuisbasis van het wereldberoemde Roda JC, waar voetballiefhebbers hun hart kunnen ophalen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige omgeving, met uitgestrekte bossen en groene heuvels. Bovendien biedt Kerkrade volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met onder andere een dierentuin en een groot winkelcentrum. Kortom, Kerkrade heeft voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Kerkrade te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Landgraaf, Heerlen en Brunssum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws