Gemeente Oostzaan

Al het nieuws uit Oostzaan

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Oostzaan direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oostzaan staat bekend om haar rustige en groene omgeving, waarin je kunt genieten van de natuur. Met haar historische dorpskern en karakteristieke molens ademt Oostzaan een authentieke sfeer uit. Daarnaast biedt de gemeente diverse recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes langs de prachtige polders en waterwegen. Ook is Oostzaan trots op haar rijke culturele erfgoed, met onder andere het bekende theater De KunstGreep. Kortom, Oostzaan is een ideale plek voor inwoners die houden van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oostzaan te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zaanstad, Landsmeer en Wormerland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws