Weekmail Zaanstad

Al het nieuws uit Zaanstad

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zaanstad staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en karakteristieke Zaanse huisjes. De gemeente biedt een unieke mix van historie en moderne voorzieningen. Met de Zaanse Schans als toeristische trekpleister en de vele groene parken en natuurgebieden is er voor ieder wat wils. Daarnaast is Zaanstad goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt het diverse winkelcentra en horecagelegenheden voor een gezellig dagje uit.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zaanstad te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oostzaan, Landsmeer en Wormerland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws