Gemeente Land van Cuijk

Al het nieuws uit Land van Cuijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beers NB, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Haps, Holthees, Katwijk NB, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen NB, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek en Wilbertoord direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Land van Cuijk staat bekend om zijn prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, rivieren en pittoreske dorpjes is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft de gemeente een rijke geschiedenis, met imposante kastelen en monumentale gebouwen. Ook biedt Land van Cuijk volop mogelijkheden voor recreatie, zoals fietsroutes en watersportactiviteiten. Kortom, een unieke plek waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van het landschap, en waar historie en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Land van Cuijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Veere en Coevorden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws