Weekmail Lansingerland

Al het nieuws uit Lansingerland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Neerslag zorgt voor problemen bij agrariërs in Delfland en Lansingerland. ● Staatsbosbeheer nodigt uit voor avondwandeling om vleermuizen te ontdekken in Bentwoud. ● Midzomer darttoernooi gesponsord door autobedrijf Van Winden BV in den Opper. ● Duikvereniging Fire Divers zoekt onder water tijdens jaarlijks duikweekend in Renesse. ● Start van schaakcompetitie 3-Torens Terrasschaak in café ’t Centrum met circa 20 spelers. ● Harmonie Helicon fietst door regen tijdens jaarlijkse Helicon on Tour vanaf Huize St Petrus. ● Drie verdachten veroordeeld voor beroving bij LIDL in Bleiswijk na Marktplaatsverkoop.
 
En verder… Golfer Luiten start matig op Brits Open, Lowry voorlopig aan de leiding. ● Onenigheid over Bleizo tussen woningbouw en windmolens kost gemeentes mogelijk miljoenen. ● Flexwoningen Sporthoeklaan genomineerd voor Betaalbaar Wonen Prijs Zuid-Holland voor Oekraïeners en spoedzoekers. ● Onderzoek naar toekomst Rotterdam The Hague Airport als bedrijventerrein of woonwijk. ● Eerste beelden van Vierdaagse Nijmegen op televisie roepen op tot deelname aan evenement. ● Jubileumeditie van Halve Marathon Oostland op 6 oktober 2024 belooft bijzonder te worden. ● Genomineerden voor Betaalbaar Wonen Prijs Zuid-Holland zijn projecten in Wassenaar, Lansingerland en Den Haag.
 
Lansingerland staat bekend om haar groene en ruimtelijke karakter. Met haar drie kernen biedt de gemeente een mix van rust en bedrijvigheid. In Lansingerland vind je diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Bergsche Bos en het Hoge Bergse Bos. Daarnaast is de gemeente goed bereikbaar, met een directe aansluiting op de A12 en A13. Lansingerland heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, een aantrekkelijke woonomgeving met volop mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Lansingerland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen aan den Rijn, Bergen (NH.) en ‘s-Gravenhage, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws