Gemeente Laren

Al het nieuws uit Laren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Laren direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Laren staat bekend om haar pittoreske karakter en rijke culturele erfgoed. Het dorp wordt gekenmerkt door prachtige historische panden en een levendige kunstscene. Daarnaast biedt Laren volop mogelijkheden voor recreatie in de natuur, met uitgestrekte bossen en heidevelden in de directe omgeving. Met diverse gezellige winkels en restaurants is er altijd wat te beleven in het bruisende centrum van Laren. Kortom, Laren is een unieke gemeente waar traditie en moderniteit samenkomen, en waar jij kunt genieten van een sfeervolle en veelzijdige leefomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Laren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Rijssen-Holten, Zutphen en Hof van Twente, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws