Weekmail Zoeterwoude

Al het nieuws uit Zoeterwoude

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Gelderswoude en Zoeterwoude direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zoeterwoude staat bekend om haar landelijke karakter en historische dorpskern. Met haar ligging tussen de grote steden biedt de gemeente een unieke combinatie van rust en bereikbaarheid. In Zoeterwoude vind je diverse natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen. Daarnaast is de gemeente trots op haar rijke agrarische traditie, met onder andere bekende brouwerijen en kaasboerderijen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor sport en recreatie, met diverse verenigingen en sportfaciliteiten. Zoeterwoude is een plek waar je kunt genieten van het platteland, terwijl de stad nooit ver weg is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zoeterwoude te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Leiderdorp, Voorschoten en Leiden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws