Weekmail Leidschendam-Voorburg

Al het nieuws uit Leidschendam-Voorburg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Leidschendam en Voorburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Leidschendam-Voorburg staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar prachtige landgoederen, zoals Park Vreugd en Rust, biedt de gemeente volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Daarnaast is Leidschendam-Voorburg een ideale plek voor liefhebbers van watersport, dankzij de aanwezigheid van de Vliet en de vele jachthavens. Ook is de gemeente trots op haar historische centrum, waar je kunt genieten van gezellige winkels en restaurants. Kortom, Leidschendam-Voorburg combineert een rijke geschiedenis met een groene en waterrijke omgeving, waardoor het een unieke plek is om te wonen en te genieten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Leidschendam-Voorburg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voorschoten, Wassenaar en Pijnacker-Nootdorp, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws