Weekmail Voorschoten

Al het nieuws uit Voorschoten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Voorschoten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Voorschoten staat bekend om haar historische charme en groene omgeving. Met haar prachtige landgoederen en kastelen biedt de gemeente een unieke mix van natuur en cultuur. Daarnaast is Voorschoten een bruisende plek met diverse winkels, restaurants en evenementen. De gemeente heeft ook een rijk verenigingsleven, waarin jij je kunt aansluiten bij sportclubs, culturele groepen en andere sociale initiatieven. Kortom, Voorschoten is een plek waar je kunt genieten van de rustige omgeving en tegelijkertijd volop kunt participeren in het lokale gemeenschapsleven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Voorschoten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wassenaar, Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws