Weekmail Urk

Al het nieuws uit Urk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Urk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Urk staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en hechte gemeenschap. Het voormalige eiland heeft een unieke cultuur en tradities die nog steeds sterk aanwezig zijn. Met haar pittoreske haven en karakteristieke vissersboten ademt Urk een authentieke sfeer uit. Daarnaast biedt de gemeente prachtige natuurgebieden, zoals het Urkerbos en het IJsselmeer, waar je kunt genieten van rust en ruimte. Urk is een plek waar je je snel thuis voelt en waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Urk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noordoostpolder, Lelystad en Dronten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws