Weekmail Nederweert

Al het nieuws uit Nederweert

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Leveroy, Nederweert, Nederweert-Eind en Ospel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Nederweert staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landelijke omgeving. Met haar vele fiets- en wandelroutes is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Ook staat Nederweert bekend om haar rijke historie, met onder andere een imposante kerk en diverse monumentale panden. Kortom, Nederweert is een ideale plek voor rustzoekers, sportievelingen en liefhebbers van historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Nederweert te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Weert, Peel en Maas en Leudal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws