Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Al het nieuws uit ‘s-Hertogenbosch

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Hertogenbosch, Nuland, Rosmalen en Vinkel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

‘s-Hertogenbosch staat bekend om haar rijke historie en prachtige architectuur. De stad is vooral bekend om haar imposante Sint-Janskathedraal, die al eeuwenlang het stadsbeeld siert. Daarnaast is ‘s-Hertogenbosch ook de geboorteplaats van de wereldberoemde schilder Jheronimus Bosch. De stad biedt een levendig centrum met gezellige winkelstraten en talloze terrasjes. Ook de jaarlijkse carnavalsoptocht trekt veel bekijks. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de mooie groene omgeving, zoals het natuurgebied de Bossche Broek. Kortom, ‘s-Hertogenbosch heeft voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles ‘s-Hertogenbosch te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vught, Maasdriel en Sint-Michielsgestel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws