Weekmail Maassluis

Al het nieuws uit Maassluis

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Maassluis direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Maassluis staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en pittoreske ligging aan de Nieuwe Waterweg. De stad biedt een mix van historische charme en moderne voorzieningen, met diverse winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Daarnaast is Maassluis trots op haar levendige culturele scene, met onder andere een theater en diverse evenementen. De gemeente heeft ook veel groene ruimtes, zoals parken en natuurgebieden, waar inwoners kunnen genieten van de rust en natuur. Kortom, Maassluis is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ontspannen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Maassluis te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vlaardingen, Nissewaard en Midden-Delfland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws